Nyhed

Lørdags Frækkerten fra den engelske Championship…

Lørdagens sidste anbefaling er hentet fra en af de mere kendte og traditionsrige turneringer, nemlig verdens dyreste sekundarække Championship, hvor selv de lavet betalte spillere får mere end en direktør.

Brentford – Derby = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får de fleste og største Bonusser løbende…

Brentford ridder ikke mere på den bølge der blev skabt, da den danske manager Frank overtog mandskabet før jul. Det så ellers lovende ud i lang tid og formen var gevaldig høj, men hverdagen har igen indtruffet sig.

Det betyder, at det er svært på udebane, hvor imod man hjemme stadig kører på fuld damp. Brentford plejer at have rigtigt godt styr på Derby hjemme og med tanke på gæsternes form, så er dette en pligtsejr, i redaktionens øjne.

*

Derby er tæt på at skulle spille Play Offs, men de seneste runder har der været tæt på gummi i benene. Dog vandt hjemme i sidste runde med 6-0 over Rotherham, efter 2 kampe der endte remis.

Men det var hjemme – på udebane er det en helt anden klagesang. 4 nederlag og 2 gange remis, er hvad det er blevet til i 2019. SÅ det er ikke her de skal sætte deres lid til point – men de har selvfølgelig lov at håbe. I dag er det bare ikke nok.

Brentford – Derby = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får de fleste og største Bonusser løbende…

To Top