Nyhed

Lørdags Frækkerten fra den engelske Championship…

Dagens sidste anbefaling er fra den engelske Championship, hvor Svanerne får besøg at et hold der virkelig har en rutsjebane form. Når de som i dag er på udebane, er det et mandskab der er ret nemt at tale med og vi forventer da også en hjemmesejr. 

Swansea – Derby = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Swansea kan godt have forhåbninger om succes, men så skal der strammes op flere forskellige steder. På udebane kan de godt være sig selv bekendt, for her har de opnået 22 point og det er faktisk kun 2 point mindre end hjemme.

Hjemme har de kun opnået 2 point mere og scoren hedder 19-16. Så Swansea er på ingen måde at betragte som et stærkt hjemmehold, men gør det acceptabelt. Men med tanke på gæsternes formåen på udebane, så er acceptabelt nok til at vinde i dagens opgør på Liberty Stadium.

*

Derby har fået en sejr på fremmed græs i denne sæson og har lukket 28 mål ind, mens de selv kun har scoret 12. Så Derby er på ingen måde et udebane mandskab og de er da også klart bedt hjemme. Ja, de er nærmest som dag og nat, hjemme og ude.

Hjemme er de Championship næstbedste mandskab til at spille foran egne fans, men de modsat er blandt de ringeste til at spille på udebane. Dagen hjemmehold er måske ikke blandt de bedste, men er stadig en for stor opgave for et Derby mandskab.

Swansea – Derby = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top