Nyhed

Lørdags “Frækkerten” fra Championship…

Lørdagens sidste anbefaling er også med danskere involveret og her går det en hel del bedre, selv om det nok ikke ender med den helt store succes. Men der er lagt i kalleovnen til næste sæson, hvis udviklingen fortsætter.

Brentford – West Bromwich = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får dagens absolut Højeste Bonus som Ny kunde…

Brentford har også masser af danskere i staben og det er både på spillersiden og på managersiden. Danske Thomas Frank overtog holdet, efter at have virket som assistent, da holdet virkede som om nedrykning var den eneste vej frem.

Men Hr. Frank har fået vendt bøtten og fået løftet holdet væk fra bunde og nu er de faktisk i teorien med om en mulig kvalplads. Meget skal dog flaske sig, hvis det skal lykkedes.

Hjemme i London er de ret så suveræne efter Frank overtog dem. 9 kampe i streg uden nederlag, hvor de 8 er vundet, det er stor klasse. Scoreren i de sidste 5 kampe hedder 20-5, så de kender vejen til nettet. Vi tror på dem igen i dag.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

West Bromwich er ved at falde sammen og få gummiben. En dårlig form er ved at sende dem ud af det sjove selskab, der giver adgang til kval-pladserne om oprykning.

Kun 1 point i de 3 seneste kampe er for lidt, når man kun ligger med på det yderste mandat, til en af de attraktive kvalpladser. 2 hjemmekampe er blevet tabt og seneste man var på udebane, blev det til lidt af en dukkert.

Her tabte man 0-4 til Leeds, som har samme hjemmebane styrke som Brentford. Vi har faktisk lidt fidus til en flermåls sejr til hjemmeholdet, men spillere bare kampen lige på, til en hjemmesejr.

Brentford – West Bromwich = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får dagens absolut Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top