Nyhed

Lørdags Frækkerten fra Championship med juleklang…

Vi forbliver i den næstbedste række også i dagens sidste anbefaling, hvor dagens gæster har et stærkt udebane setup og er fyldt med danske deltagere, både på banen, på bænken og i managersæddet.

Sheffield W – Brentfort = 2 = Odds 2,90
Spillet hvo du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

Sheffield W vandt seneste hjemmekamp, efter en længere tørkeperiode med kun får point. Det var Charlton der gav Sheffield W de længe ventede point. Men vi vurderer, at det var mere et ringe spillende Charlton mandskab end et godt spillende Sheffield W hold.

Selvom Sheffield er et godt spillende hjemmehold, så vakler de en del for meget i denne periode og den foregående. Ikke fordi de taber hele tiden, men også fordi de spiller alt for mange kampe remis. I dag får de et hold på besøg der kender vejen til målet.

*

Brentfort vandt seneste kamp med 7-0 og sprudler for øjeblikket. De er da også det 5. mest scorerende hold i rækken. På udebane kender de også vejen til målet. I deres seneste 4 udekampe har de vundet de 2. Her har de scoret 3 i alle deres sejre.

Vi ved godt at denne anbefaling er lige på kanten, men der er bare så meget der taler for at Brentfort henter alle 3 point og begynder at fastholde deres placering i den øverste 1/4 af Championship.

Sheffield W – Brentfort = 2 = Odds 2,90
Spillet hvo du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

To Top