Frække

Lørdag’s Frækkerten fra Championship…

Så er vi hoppet ned i den næstbedste engelske række, hvor dagens gæster ligger så godt il, at de har mulighed for, at spille sig direkte op i Premier League. Dagens hjemmehold ser ikke for godt ud i denne periode er blandt dem med den ringeste form.

Huddersfield – Swansea = 2 = Odds 2,15
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID…

Huddersfield vandt den sidste kamp i 2020 og holdte nytårs aften i rigtig godt humør. Siden er det gode humør forsvundet, for i de 9 kampe der er spillet i 2021, er der ikke kommet en eneste sejr. Det startede med 5 nederlag i 2021 hvor efter Huddersfield fik et par kampe hvor de delte point. Men så vendte bøtten tilbage og igen er det blevet til nederlag.

I efteråret var de faktisk ret stærke hjemme på Kirklees Stadium, hvor de faktisk sluttede året af med 5 hjemmesejre. Det er så vendt til 4 nederlag og en remis, i de 5 hjemmekampe der er spillet i 2021. Hvad der lige er sket er svært at vurderer helt konkret, men i dag står de overfor en meget svær opgave, vi ikke mener de kan klare.

*

Swansea ligger rigtigt godt til i den engelske Championship og vi anser dem på redaktionen til at være den største trussel or Brentfords muligheder for at vinde rækken. Siden midten af december, har Swansea kun tabt til Manchester City i FA Cup’en. Ellers havde de vundet 6 og spillet 3 gange remis, før mødet med City.

Så ingen tvivl om, at Swansea er et hold man skal regne med. Swansea har 56 point før dette opgør og 2 point op til Brentford. Men til gengæld har Swansea en kamp i hånden i forhold til topholdet. Selv om det er på udebane, er vi ikke i tvivl om at Swansea henter alle 3 point.

Huddersfield – Swansea = 2 = Odds 2,15
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID…

To Top