Frække

Lørdag’s Frækkerten fra Championship…

½Her er det et opgør mellem 2 bejlere til at slutte blandt de øverste og det ene er vores ynglinge, med de mange danskere. Det ser ud til at de stadig har fuld damp på kedlerne og kan sikre sig en direkte oprykning efter endt sæson.

Middlesbrough – Brentford = 2 = Odds 2,30
Spillet hvor du altid for dagens Højeste Odds…

Middlesbrough hænger noget med klarinetten, efter en ellers god start på sæsonen. Men i en længere periode, har det ikke været stolpe ud, men mere helt forbi målet. Der var dog en lille positiv oplevelse at hente i sidste runde, da man endelig fik point – selv om det kun var i form af en remis. Det var på udebane hos Norwich.

I dag er det hjemme på Riverside Stadium og her har det ikke været så sjovt at spille de seneste 3 kampe. De er alle blevet tabt til mandskaber vi vil kalde “i dårlig form”. Hold som slet ikke har samme klasse som dagens gæster. Selvfølgelig kan gæsterne have en middelgod dag, men selv med den styrke mener vi at det er nok til at hente alle 3 point.

*

Brentford ligner mere og mere et mandskab der selv spiller sig op i Premier League. Formen har været i top stort set hele sæsonen og der blev vist flot spil i begge pokalturneringer, hvor man nåede rigtigt langt. Så der er både masser af tro og optimisme i Brentford i denne periode og alle tror fuldt og fast på, at det vil lykkedes denne gang at rykke op.

I seneste kamp i midtugen spillede Brentford mod Bristol City, som også er et af de mandskaber der ligger langt fremme. Her endte resultatet med med en hjemmesejr på 3-2, efter at være kommet bagud med 0-1. Med den form som Middlesbrough leverer i denne periode, burde der ligge 3 sikre point til gæsterne fra Brentford.

Middlesbrough – Brentford = 2 = Odds 2,30
Spillet hvor du altid for dagens Højeste Odds…

To Top