Frække

Lørdag’s Frækkert’en fra Championship…

Vi slutter på det hårdt ramte fastland England, hvor de først nu igen er begyndt at åbne op for samfundet og den nye normal. De har dog ikke haft samme gode resultater med deres håndtering af Corvid-19. Men her er det fodboldresultater vi dyrker.

Swansea – Bristol City = 1= Odds 2,00
Spillet hvor du får markedets HØJESTE Bonus…

Swansea kan med en masse held godt nå en Play-Offs, men det kræver som minimum at de vinder de 2 sidste kampe der er tilbage. Så det er alt eller intet for Swansea – og så er de stadig afhængig af andre kvajer sig.

Men muligheden foreligger og man går selvfølgelig efter chancen. Hjemme på Liberty Stadium har det været så som så med de gode resultater, men vi vurderer, at motivationen nok skal løfte mandskabet de 2 sidste kampe og så må de se om det er nok. Vi tror på en hjemmesejr her i dag.

*

Bristol City ligger 2 point efter dagens hjemmehold og har haft en god sæson, men der skal nærmest ske mirakler og et hav af hold skal fejle, hvis Bristol City skal med i Play-Offs. Det sker ikke, heller selv om formen er rimelig.

Men det har også være taknemmelige hold de har mødt de 3 seneste kampe. Stoke, Hull og Middlesbrough er alle hold hvis form ligger i den nederate 1/2 del af tabellen. Swansea er lige en tand bedre og motiverede og det vil bringe Bristol City til fald.

Swansea – Bristol City = 1= Odds 2,00
Spillet hvor du får markedets HØJESTE Bonus…

To Top