Frække

Lørdags Frækkert’en fra Bundesligaen…

Dagens sidste anbefaling fra panelet på BettingNews er hentet syd for grænsen i den bedste tyske række. Her er vi på besøg hos et hjemmehold som i den grad har haft svært ved at spille for et tomt stadion hjemme.

FC Köln – Wolfsburg = 2 = Odds 2,05
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som ny bruger…

FC Köln vandt helt mirakuløst over Dortmund i sidste runde – og så på udebane. Men det var nu mest Dortmunds skyld, mere end det var FC Köln der spillede godt. Men en sejr er en sejr og det buster selvtilliden. Men det skal så også siges, at det jo var på udebane – hvilket FC Köln bedst kan lide.

Hjemme er det nærmest pinligt, med kun 1 point efter 5 kampe på Rhein Energie Stadion. Men ikke kun en ringe pointhøst er det blevet til, men også scoreren på 6-11 er helt glat på hjemmebane. Vi tror heller ikke å dem i dag, da dagens gæster er godt kørende – også på udebane.

*

Wolfsburg er med fremme og har kun 5 point op til topholdet Bayern München. Sæsonen har været stabil og indtil nu er det lykkedes at undgå et eneste nederlag i de 9 første runder. Formen har også virket stigende, efter en periode hvor der var for mange remis’er.

Men 4 af de seneste 5 kamp er vundet og Wolfsburg har da også scoret mindst 2 mål i 4 af disse kampe. I seneste kamp hjemme mod Bremen scorede Wolfsburg hele 5 gange – så det ser ud til t kanonen er ved at blive skudt ind. En lidt fræk anbefaling – men bestemt med en stor sandsynlighed for gevinst.

FC Köln – Wolfsburg = 2 = Odds 2,05
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som ny bruger…

To Top