Frække

Lørdag’s Frækkert’en fra Bundesligaen…

Vi er nået til runde 32 ud af 24 af slagsen i den bedste tyske række Bundesligaen. Så der er samlet set kun 9 point at få mere ind på kontoen, hvis man vinder resten af sine opgør. Det er noget begge dagens mandskaber kan bruge, da de begge ligger oppe i toppen af Bundesligaen og slås for at ende i Champions League.

Dortmund – RB Leipzig = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får den højeste Bonus på markedet…

Dortmund har rmt den gode form her lige hvor det gælder om at holde fast i toppen. De seneste 4 kampe er alle vundet overbevisende og efter skaderne er ved at være ovre, spiller de igen kom vi ved de kan – overbevisende. De seneste 4 kampe har ud over de 12 point også givet en score på på 13-1, så ingen tvivl om de er blevet skarpe nu hvor det for alvor gælder. Og hjemme på Signal Iduna Park er de alt andet lige rigtigt stærke.

Efter de røg ud af Champions League til Manchester City har det hjulpet både på skader og slidtage. Holdet irker mere frisk i kampene i Bundesligaen og meget mere stabilt. Man må nok konkludere, at denne sæsons deltagelse kan være årsag til, at Dortmund måske ikke ender i Champions League i næste sæson, men de har kun 2-1 point op til en redning og den kommer de til at gå efter – allerede fra i dag. Vi tror på en hjemmesejr.

*

RB Leipzig skal nok komme i Champions League og kan i teorien også godt ende so mestre. Men det kræver bare at mægtige Bayern München ikke får mere end 1 point i deres sidste 3 kampe og at Leipzig vinder alle sinde. Det er nok ikke så sandsynligt at det sker, så de kan være tilfredse med en 2. plads i denne sæson. Det virker også som om, at de selv godt er klar over at de ikke bliver mestre og ikke kan hentes af de øvrige hold i toppen. I en periode har de spillet langt fra optimalt og det har kostet både nederlag og remis’er.

Selv om Lepzig er et godt udehold, så tabte de den seneste til FC Köln. Det vidner måske om, hvor meget de egentligt investere i denne fase af turneringen, hvor de har opnået den placering de kan. Spillerne er selvfølgelig professionelle og skal nok levere en tilfredsstillende indsats – men motiveret er de nok ikke helt som hjemmeholdet. Vi tror det bliver en tæt affære, men at hjemmeholdet lige trækker det længste strå.

Dortmund – RB Leipzig = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får den højeste Bonus på markedet…

To Top