Frække

Lørdag’s Frækkert’en fra Bundesligaen…

Dagens sidste anbefaling er fra den tyske Bundesliga og her vil der nok være en del, der måske mener at vi har tabt sutten. Men vores mavefornemmelse siger, at det ellers stærke hjemmehold for en af sine større udfordringer af det gæstende hold i dagens opgør. De har nemlig vist sig at være rigtigt stærke på udebane – og også hjemme – i denne sæson. Det tror vi fortsætter i dette opgør.

B.M. Gladbach – Frankfurt = 2 = Odds 2,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

B.M. Gladbach har slet ikke haft den sæson de havde set frem til. De ligger som nr. 8, med 4 point op til Leverkusen, der indtager den sidste Europa Placering. Med kun 10 sejre efter 28 kampe, halter de naturligvis bagefter de gode og stabile hold. Men lyset er ikke helt slukket endnu i forhold til ambitionen om at komme ud i Europa i næste sæson. Men så skal der andre boller på suppen og de skal holdes i kog resten af sæsonen. Det er da også gået en tand bedre på det seneste.

De er normalt stærke hjemme på Borussia-Park, men ser man tilbage på de seneste 6 hjemmekampe, så er det kun den seneste mod Freiburg, hvor B.M. Gladbach hentede alle 3 point med en sejr på 2-1. De 5 forudgående blev alle tabt og i 3 af kampene formåede Gladbach ikke engang at score. Sejren over Freiburg anser vi som en enlig svale, for Gladbach var langt fra overbevisende mod et svagt spillende Freiburg mandskab. Vi tror ikke engang at de kan hente en remis.

*

Frankfurt har haft en jævn god sæson og har lagt sig op på 4. plads, med en god margin på 7 point ned til nr. 5. Kan placeringen holdes de næste 6 runder, så skal Frankfurt spille Champions League i næste sæson. Så der er helt klart masser af motivation hos dagens gæster på Borussia-Park. Og vi mener at de har noget at have deres motivation i ud over, at de kan nå en CL plads. For de er nemlig også rigtig gode på udebane i denne sæson.

Seneste fik de en remis med hjem fra Leipzig og det er der ikke mange der der gør. Bayern og Wolfsburg som er de bedste hjemme har Frankfurt tabt til, men de har fået point i 11 ud af 14 kampe på fremmed græs. Og det er slet ikke så ringe i den tyske Bundesliga. Med de kvaler B.M. Gladbach har haft i en periode hjemme, så mener vi at det giver Frankfurt en god chance for at hente alle 3 point i dag.

B.M. Gladbach – Frankfurt = 2 = Odds 2,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

To Top