Frække

Lørdag’s “Frækkerten” fra BNs panel…

Denne lørdags “Frækkert” har vi været nede i det sydlige Europa og hente og det er vel at mærke i den spanske La Liga. Og her plejer der at være flere både seværdige, men bestemt også spilleværdige opgør.

Levante – Alaves = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens frækkeste Bonus x3…

Levante har drev i spillet og indsamlingen af point, selv om de er oprykkere til denne sæson. Det er meget typisk at et oprykkerhold kører på selvtilliden og gejsten i starten af en oprykkersæson.

Men det ser unægtelig ud som om Levante mener noget med det, da de holder momentum. Gode hold som Villarreal, Valencia og Real Sociedad, har alle mistet point på Estadi Ciutat, som er Levante hjemmebane.

De hold er klart langt bedre end dagens gæster, som i redaktionens øjne ikke har ret meget at lave, på det bedste spanske niveau, hvilket også er ved at være tydeligt.

*

Alaves er ramlet ind i en forfærdelig sæsonstart, med hele “nul” point efter de første 6 runder. Scoren på 1-10 er bestemt heller ikke noget at prale af og trænerens sæde er rimeligt varmt under ham.

Men nu er det spillerne på banen det drejer sig om og de har langt fra præsteret indtil videre. Man solgte et gode spillere i sommerpausen for, at få penge i kassen – men erstatningerne er ikke tilnærmelsesvis på samme niveau.

I dag er de så på udebane og ved deres seneste gæsteoptræden fik de læsterlige klø på 4-0 hos Betis og vi betragter Levante som værende mindst lige så stærke hjemme som Betis.

Levante – Alaves = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens frækkeste Bonus x3…

To Top