Frække

Lørdags “Frækkerten” fra BNs panel…

Vi snupper til dagens “Frækkert” et opgør fra den bedste spanske række La Liga, hvor vi har fundet en interessant aftenkamp til, at slutte dagens anbefalinger af med denn lørdag. Endnu en kamp hvr Bookmakerne har ramt forkert med odds’et – TAK.

Betis – Girona = 1 = Odds 2,00
Spillet hos den Nye Bookie med den fede velkomst Bonus…

Betis med danske Riza Durmisi, tager hjemme på Benito Villamarín mod et af de hold der rykkede op i La Liga til denne sæson. Riza Durmisi er skadet og er derfor ikke med i dagens opgør.

Betis er helt klart en klasse bedre hjemme end ude og det er da også foran egne fans, de henter de fleste point som skal sikre endnu en sæson i den bedste spanske række.

Kun 1 gang har de forladt banen som tabere i denne sæson og det var super formstærke Valencia, der pillede Betis fra hinanden, i en kam som Betis tabte med 3-6. Dagens gæster er langt fra lige så formstærke som Valencia.

*

Girona har gjort det fint som oprykkere og lidt atypisk har det været på fremmed græs, de har overrasket positivt. De har opnået 16 point i 12 kampe, fordelt ligeligt på hjemme- og udekampe.

Ude er scoren 7-7, men det skal dog tilføjes, at der endnu ikke har været på besøg hos hold med stor hjemmebane styrke, og derfor vil dette være den første af den slag modstandere de møder i denne sæson. Vi tror de taber, som de gjorde mod Bilbao.

Betis – Girona = 1 = Odds 2,00
Spillet hos den Nye Bookie med den fede velkomst Bonus…

To Top