Bonus

Lørdag’s Bonussen på BNs redaktion…

Vi fortsætter i den næstbedste engelske række Championship, hvor vi med glæde kan se, at hjemmeholdet har fået et langt større odds end vi havde forventet. Og det er et opgør vi længe har kigget på som en af “Sikre”. Men i dag er den endt som “Bonus”.

Norwich – Sheffield W = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Norwich ser ud til at mene det alvorligt i denne sæson og topper da også ligaen efter de første 14 under. Kun 2 kampe er tabt indtil videre og det er 1 ude og 1 hjemme. Men det ligger helt tilbage i september. Siden da har formen været støt stigende og ligger da også i toppen af formbarometeret.

Hjemme på Carrow Road er de som regel rigtig svære at have med at gøre og det har også vist sig i denne sæson. De har dog manglet at lukke flere af kampene og derfor er der nogle ærgerlige remis’er hjemme på Carrow Road. Men de er stadig topholdet og det er de også efter i dag.

*

Sheffield W er endelig kommet på plus point, efter de startede sæsonen med -6 point, besluttet af forbundet. Så med de 8 point de har i plus, burde de samlet have haft 14 point. Det havde placeret dem å en 19 plads, i stedet for den nuværende 23. plads. Vi tror dog på, at de nok skal overleve i Championship, selv om det er lidt op af bakke.

Men formen har været ujævn og i denne periode langt fra på toppen. Det er 5. runder siden de senest har vundet en kamp og kun 1 point er kommet ind på kontoen i de seneste 4 kampe. Så formen virker som om den er på vej i den forkerte retning. Helt modsat af dagens hjemmehold, som også vinder dette opgør sikkert, til et meget fint odds.

Norwich – Sheffield W = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top