Bonus

Lørdag’s Bonussen fra England…

Vi er smuttet iver i den engelske Championship, hvor vi har fundet et ganske interessant opgør, hvor Bookmakerne har givet et alt for højtodds efter vores opfattelse på redaktionen. At en hjemmesejr giver over 1,60 er ubegribeligt.

Blackburn – Nottingham = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Blackburn tabte sæsonens første kamp, men siden har de kun spillet en enkelt remis og vundet de øvrige kampe. Scoreren er endda 11-3 og de 3 mål fik de i nederlaget. Så de seneste kampe har de holdt målet rent og de andre fra at score. Så defensiven er kommet på plads.

Men også offensiven ser ud til at have fundet melodien. 11 mål i 4 kampe er godkendt så tidligt på sæsonen og vi tror da også, at der vil falde mindst 2 mål af til hjemmeholdet. Så en sejr på mere end 1 mål er også en mulighed. Vi holder os dog bare ti den rene sejr.

*

Nottingham har stadig sin første sejr til gode – ja faktisk det første point. For alle kampe er indtil nu blevet tabt og scoreren hedder 1-7. Så der er mange udfordringer for Nottingham der også havde en elendig sæson i fjor. Især i den sidste del af turneringen.

Det ser ud til at de har taget det dårlige spil og form med ind i den nye sæson, for der skal da helt andre boller på suppen hvis de skal overleve. Vi er ret overbeviste om, at de heller ikke får point i dag – og så kunne den første fyring i Championship sikkert godt finde sted. Vi tror ikke på Nottingham.

Blackburn – Nottingham = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top