Bonus

Lørdags Bonussen fra den italienske Serie A…

I denne anbefaling har vi kigget lidt på “Den gamle dame”, som den mest vindende fodboldklub i Italien, kaldes i folkemunde. Selv med Ronaldo i truppen er det gået langt fra som forventet og vi tror at mesterskabet er røget dem af hænde efter mange mange år.

Samdoria – Juventus = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du altid får den Højeste Bonus…

Samdoria har faktisk gjort det hæderligt i denne sæson og er med i den rigtige halvdel af Serie A. Men dog alligevel for langt væk til, at skulle slås med om de sjove pladser, efter redaktionens vurdering. De har for mange udfald og har svært ved at fastholde en kontinuitet.

De har dog skrabet en del point sammen på det sidste, men det har også være mod hold der ligger i den meget tunge ende og som man måtte forvente point imod. I dag er det en helt anden slags modstander, som vi vurderer er ved at finde tilbage til de gamle dyder. 

*

Juventus taber meget sjældent og slet ikke i Serie A. Men efter de første 20 runder, er der allerede smidt 2 kampe på gulvet i Serie A. Det lyder måske ikke af så meget, men for en klub som Juventus er det ikke som forventet. Når man så samtidigt også har spillet 6 kampe remis – så er det langt fra som forventet. Mesterskabet er ikke væk, men det ser svært ud.

Men den form de igen er ved at finde frem giver da håb om muligheden, men så kræver det at de andre mandskaber i toppen, begynde at falde i form. Og vi så netop i seneste runde, at begge tophold satte point. Så vi forventer, at Juventus tager kampen op igen og vinder dette opgør sikkert.

Samdoria – Juventus = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du altid får den Højeste Bonus…

To Top