Bonus

Lørdags Bonussen fra Allsvenskan…

Vi er smuttet over i den bedste svenske række Allesvenskan hvor det bestemt ikke er 2 mandskaber der skal slås med om guldet, men tvært imod skal se efter nedrykningsstregen. Dog virker hjemmeholdet til at have de bedste chancer for at overleve Alsvenskan i denne sæson.

Halmstad – Östersunds = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Halmstad ligger lige præcis på den rigtige side af stregen ned til SuperEttan og selv om det har set slemt ud, fornemmer vi på redaktionen at tingene langsomt er begyndt at vende for Halmstad. Selv om Halmstad tabte seneste hjemmekamp, så er det sjældent at de går fra banen som tabere på Örjans Vall, som hjemmebanen hedder. Det var første nederlag i 11 kampe, så det er her de skal redde sæsonen ved at skrabe point sammen i alle hjemmekampene. 

Kalmar er i glimrende form for tiden og det blev for svært for Halmstad at håndtere. Nederlaget blev dog kun på et enkelt mål (0-1), som blev scoret i første halvdel af 1. halvleg. Vi er ret sikre på, at dagens gæster på ingen måde kommer med samme tryk som Kalmar og at Halmstad henter 3 livgivende point der kan være med til at sikre dem overlevelse.

*

Östersunds er bundhold i Allsvenskan med kun 12 point efter 21 kampe. Med kun 9 runder tilbage ligner Östersunds ikke et hold der vil overleve sæsonen. Det bedste placeret hold under stregen har 18 point. Hverken på hjemme- eller udebane har det været særligt godt. Kun 3 sejre er det blevet til og 3 gange remis. Så mental har Östersunds været nede det meste af sæsonen og det ville da være mærkeligt hvis de pludselig skulle begynde at rejse sig.

På udebane har de opnået 2 point og en score på forfærdelige 2-21, efter 10 kampe. Så det siger sig selv at det er svært at tro at der pludselig skulle være kød på Östersunds angreb og forsvar, efter en sæson med så elendig udebane resultater. Vi syntes at dagens odds er en foræring i forhold til Östersunds kvaliteter – især på udebane.

Halmstad – Östersunds = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top