Bonus

Lørdags Bonus’en på BettingNews…

Den franske Ligue 1 ligner ikke helt sig selv i denne sæson, da PSG slet ikke har haft samme styrke og dominans som de plejer. Men det betyder bestemt ikke at de er ringe, de har bare fået mere modstand i denne sæson end de plejer – i den hjemlige liga. Men det kunne godt se ud som om, at det ender som det plejer.

PSG – Lille = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

PSG ligger nu endelig nr. 1, efter at have ligget et stykke nede i Ligue 1 i en længere periode. Men dagens gæster har haft et lille formdyk, hvilket har betydet at PSG er smuttet forbi, grundet en bedre score. Begge mandskaber har opnået 63 point efter de første 30 runder og med kun 8 runder tilbage, så kan et nederlag være dyrt i den sidste ende. Normalt er PSG stærke hjemme i Pris, men i denne sæson har der været flere svaghedstegn og nederlag, ned der plejer.

4 nederlag i alt og de 2 seneste udekampe har indeholdt de 2 af dem. Det er ikke særlig tit at de taber hjemme. Gæsterne var hhv. Nantes og Monaco, så de er til at tale med hjemme på Parc des Princes i denne sæson. Men dette til trods tror vi ikke på at det sker i dag. Vi mener at PSG har haft godt af pausen, selv om de er nogle der har været hjemme og spille landskampe. Det ligner en sejr på et enkelt mål til PSG i vores optik på redaktionen.

*

Lille har længe ligget i toppen af ligaen, men har haft nogle smuttere i den seneste periode. De seneste 3 kampe har kun givet 1 point og derfor er hjemmeholdet smutte forbi. Lille røg ud til Ajax i Europa League og kan nu koncentrere sig om at spille i den hjemlige liga. Det vurder vi kan være deres mulighed for at ende øverst i den sidste ende, da PSg er med overalt endnu og sikkert vil sætte point til på træthedskontoen, efterhånden.

Lille er faktisk habile på fremmed græs og er det næste bedste mandskab i Ligue 1 til det – lige efter dagens hjemmehold. Kun 1 enkelt gang har Lille tabt på udebane i denne sæson og det var helt tilbage i november. Siden da har de ikke tabt på udebane i Ligue 1 og kun spillet en enkelt kamp remis. Så de har et koncept på udebane der ser ud til at virke. I dag tror vi bare ikke at det er helt nok til at vinde – eller få point.

PSG – Lille = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top