Nyhed

Lørdags Bonus'en fra Premier League…

Så er det den bedste engelske række det drejer sig om, som i denne sæson nærmest har været lige så utilregnelig som den danske Superliga. Dog føler vi ikke der er noget utilregneligt over den valgte anbefaling, mellem 2 hold med vidt forskellig styrke og niveau.

Sheffiels Utd. – Aston Villa = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Højeste Julebonus…

Sheffield Utd. er sat rigtig godt sammen i denne sæson og er blevet til et af de hold, der driller de store. Liverpool var en for stor mundfuld, men både Chelsea, Manchester Utd, Tottenham har de spillet remis imod. Arsenal slog de endda, så de er godt med i denne sæson.

Det viser placeringen som nr. 8 da også, med kun 2 point op til 5. pladsen der giver adgang til EL. Om det holder så langt vil blive spændende at se, men de fortsætter i hvert fald helt sikkert med en sejr i dag og 3 gode point.

*

Aston Villa har modsat en stram sæson, men de rykkede også op på yderste mandsat fra Championship, til denne sæson. Og det har været en hård omgang for Aston Villa. De er placeret lige over stregen og ligger i det morads hvor 1 sejr kan løfte dem et godt stykke o i tabellen.

Men i dag er de på udebane og her skal man bestemt ikke regne med noget. 8 kampe har givet 1 sejr, 1 gang remis og de øvrige er endt med nederlag. Når så også formen er elendig så er vi på redaktionen ret sikre på, at det ender med det 7 nederlag på udebane i denne sæson.

Sheffiels Utd. – Aston Villa = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Højeste Julebonus…

To Top