Bonus

Lørdags Bonus’en fra niveau 2 i England…

Vi har endnu engang fidus til det “danske mandskab” i Championship, som ligner en seriøs bejler til en oprykning efter endt sæson. Det var lige ved og næsten i fjor og det virker til, at denne gang skal det være. Vi mener i hvert fald, at skal de rykke op, så må man ikke tabe til denne type hold.

Brentford – Bristol City = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemId…

Brentford har fundet den helt rigtige form til denne periode. Vi skal hele 15 kampe tilbage for at finde det seneste nederlag. Senest slog de Newcastle fra Premier League ud af EFL og ligeledes Reading, som var med i toppen af Championship. Hjemme på det lille hyggelige stadion i London er de stærke og taber yderst sjældent.

De seneste 9 kampe er ikke blevet tabt, så vi skal helt tilbage til starten af oktober måned, for at finde de seneste nederlag hjemme. Det er så også den eneste gang de har forladt det ligge hygge stadion som tabere. Med en støt stigende formkurve, tror vi ikke på, at dagens gæster kan stoppe dem og hente point.

*

Bristol City er ret skidt kørende og har det med at få de her udfald i længere perioder. De seneste 5 kampe har givet 1 sejr og den ligger 4 runder tilbage. Bristol havde ellers en glimrende start og var med helt fremme, men når man taber 4 ud af 5 kampe, så har man det med at ryge ned i tabellen. 

Der var dog lidt opmuntring efter kampen mod Wycombe, da det endte med en sejr. Men Wycombe ligger også nederst i tabellen og er et af de mandskaber man skal slå i denne sæson. Selv om Bristol har gjort det fint på udebane, er det gået den forkerte vej efterhånden som sæsonen et skreddet frem. Vi tror ikke at de har en form, der giver Brentford besvær.

Brentford – Bristol City = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemId…

To Top