Bonus

Lørdag’s Bonus’en fra League Two…

Så er vi sprunget over i den engelske League Two, som også spiller selv om der er landskampe. Her mener vi helt klart, at der ligger en foræring fra Bookmakerne – med tanke på det høje odds hjemmeholdet har fået tildelt.

Cambridge Utd. – Barrow = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Cambridge Utd. er placeret som nr. 2 i rækken, med kun 2 point op til nr. 1. Så det har været en absolut godkendt start hos Cambridge Utd. i denne sæson. Sidste sæson sluttede Cambridge som nr. 16, det kommer til at gå langt bedre i denne.

Hjemme på Abbey Stadium er de stadig ubesejrede, efter de første 6 kampe er afviklet. Her er det blevet til 4 sejre og 2 gange remis, samt en score på 11-4. Så ingen tvivl om, at Cambridge Utd. er gode på eget græstæppe. Med tanke på gæsternes evner er vi sikre på endnu en hjemmesejr.

*

Barrow havde en kort opblomstring med 2 sejre i streg, mene r aldet tilbage i det gamle spor med nederlag igen. Kun 11 point efter 11 kampe er ikke meget, men heldigvis er der hold der er endnu ringere. 

Barrow har problemer i forsvaret, for de kan godt selv score mål. Men når man lukker flere mål ind end man selv score, så taber man efter de normale fodboldregler. Vi tror ikke at Barrow ryger ned, men de kommer til at slås med nedrykningsspøgelset det meste af sæsonen.

Cambridge Utd. – Barrow = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top