Bonus

Lørdags Bonus’en fra League One…

I dette opgør ser vi helt klart en motivations forskel som vi mener vil få betydning. Når et hold der er på udebane hverken kan nå at ryge den ene eller den anden vej, så er det svært for det besøgende hold at gå efter alt hvad der bevæger sig. Spillerne virker da også til at hungre efter ferie.

Blackpool – Shrewsbury = 1 = Odds 1,66
Spillet hvor du Altid får dagens Højeste Odds…

Blackpool kæmper lidt med næb og klør for, at holde sig indenfor de sjove pladser. Heldigvis har de ramt en rigtig god form på det helt rigtige tidspunkt og det har bevirket at de er kravlet op i tabellen. De er endda så heldig, at de har 1-2 kampe i hånden i forhold til nogle af de hold de ligger og kæmper med om de nævnte placeringer. Derfor tror vi på, at Blackpool nok skal ende i Play Offs, men om de rykker op er mest dagsformen der afgør det i de kampe.

Hjemme på Bloomfield Road er de blandt de bedste hjemmehold i League One og kun 3 gange har de forladt banen som tabere. Scoreren på 27-17 er måske ikke blændende, men den er solid og fornuftig. Vi kan ikke se, hvor Blackpool ikke skulle fortsætte deres fremgang, som de har haft i denne periode. Især nu hvor de spiller hjemme på Bloomfield Road.

*

Shrewsbury ligner ikke et hold der ryger ned, men de skal dog alligevel have en sejr for at være helt sikre. Men den skal de nok få hjemme, når man ser hvilke mandskaber de stadig har at spille imod i de sidste 6 runder. Men det kan måske komme til at knibe, for formen har i en længere periode være helt elendig. I deres seneste 6 kampe, har Shrewsbury kun hentet en enkelt sejr, så det passer lige med at de kan hente en mere og stadig overleve.

Normalt har Shrewsbury en god statistik når de møder Blackpool, men med den formforskel der er på disse 2 mandskaber i denne periode og deres respektive motivations mål – så er vi ikke i tvivl om, hvem der går på banen med den største motivation. Vi ser en sikker hjemmesejr foran os over et gæstende mandskab der sikkert taber med et par mål. 2-0 kunne været et forslag, da Blackpool ikke lukker ret mange mål ind hjemme på Bloomfield Road.

Blackpool – Shrewsbury = 1 = Odds 1,66
Spillet hvor du Altid får dagens Højeste Odds…

To Top