Nyhed

Lørdags Bonus’en fra Italiens Serie A…

Dagens italienske opgør er mellem Serie A’s mest scorende mandskab og et mandskab der har ramt en form der nærmest minder om Corona Virus. Det er en oplagt hjemmesejr til et fint odds.

Atalanta – AS Roma = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Atalanta har nærmest en magnet i bolden der trækker mod modstandernes mål, for de er helt ustyrlige i denne sæson, når det kommer til ats core mål. 61 mål i 23 kampe er ret imponerende, men det koster også lidt i den anden.

Men ikke mere end at de er placeret som nr. 4, som er pladsen lige foran dagens gæster. Atalanta er ligegalde om de spiller hjemme eller ude, de scorer mange mål alle steder. De seneste 3 kampe har givet 11 mål. I dag vinder de sikkert også med et par stykker, men vi spiller på en sikker hjemmesejr.

*

AS Roma har kun vundet 1 Serie A opgør i 2020 og kun 1 er endt remis. Hold som Torino, Sassuolo og Bologne er hold som Roma normalt vinder over eller point fra, men her tabte Roma. Man kan godt begynde at tale om krise i hovedstaden.

Det er både hjemme og ude det er galt og i dag står de overfor et skarpt hold der banker kasser ind. De 2 seneste udekampe er tabt med 1-3 og 2-4, så mon ikke der er lagt p til et målrigt opgør.

Vi tror på en hjemmesejr på mere end 1 mål og at der scores mindst 3 mål i kampen. Så et resultat vi ser meget sandsynligt på redaktionen er 3-1 til hjemmeholdet fra Atalanta. Men vores officielle spiler er bare lige på.

Atalanta – AS Roma = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top