Bonus

Lørdag’s Bonus’en fra England…

Premier League er tilbage og har været det i nogle uger. Betting er ikke helt det samme uden de engelske turneringer, hvor der næsten altid er mange kampe på programmet. Og lørdagen er aldrig nogen undtagelse hvor der oftest er fuldt program med over 100 kampe at vælge i mellem.

Everton – Brighton = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

Everton har fået en meget godkendt start og det ville svært svært at sige andet, efter 3 sejre i 3 kampe. Scoreren på 8-3 virker også lovende, med tanke på at 2 af de afviklede opgør var på udebane. At Slå West Bromwich hjemme var hvad vi forventede – men de har allerede taget større skalpe.

Crystal Palace blev slået 2-1 hos Palace og den viste, at sejren i Tottenham over netop Tottenham – ikke var en enlig svale. Det ser ud til, at Ancelotti er ved at fået skruet et rigtigt spændende hold sammen i denne sæson og vi forventer os da også meget af Everton.

*

Brighton har faktisk også gjort det godt og også på udebane. Den eneste kamp de har spillet borte fra eget græstæppe var mod Newcastle, hvor de hentede en sejr på 3-0. Men begge hjemmekampe er blevet tabt med til sammen 3-6.

Det skal dog også siges at deres modstandere var hhv. Chelsea og Man. Utd. der var på besøg. Her så man tydeligt, at selv om Brighton er et habilt mandskab, så har de det defensivt svært mod de gode hold. Og et af dem i denne sæson er Everton, som de står overfor i dag. Vi tror på flere mål, men også på en sikker hjemme sejr.

Everton – Brighton = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

To Top