Bonus

Lørdags Bonus’en fra den portugisiske Primeira Liga…

Lørdagens anden og sidste anbefaling er hentet i Portugals bedste række, hvor de først nu igen har tilladt at spille bold hos de professionelle klubber – dog uden tilskuere som i resten af verden.

Boavista – Moreirense = X2 = Odds 1,55
Spillet hvor du ikke skal bruge NemId når du spiller…

Boavista har kun fået 3 sejre hjemme foran egne fans i denne sæson, inden der gik Corvid-19 i den. I deres få træningskampe har de heller ikke vist sig bedre hjemme og nu er der heller ingen fans til at støtte dem.

Boavista ryger ikke ud af rækken, men deres placering giver dem heller ikke noget håb for anden form for succes, så de skal bare have det overstået og startet op på en ny sæson. Det har været jævnt skidt i en længere periode – men muligheden for remis er naturligvis til stede.

 

Moreirense er et langt mere scorende hold end dagens hjemme hold. 15 mål mere har de scoret efter de første 24 runder i forhold til hjemmeholdet. Så selv om defensiven har mangler, så score Moreirense flere mål end de lukker – modsat hjemmeholdet.

Så selv mandskabet er bedre hos Moreirense og i deres træningskampe har de ikke virket tynget eller ude af form – så vi er ret sikre på, at de ikke taber – men måske sætter point til via en remis. Godkendt odds på dobbelt-chancen.

Boavista – Moreirense = X2 = Odds 1,55
Spillet hvor du ikke skal bruge NemId når du spiller…

To Top