Bonus

Lørdag’s Bonus’en fra BettingNews…

Den tyske Bundesliga er lidt mere åben i denne sæson indtil videre. Men det er jo også først ved juletid og det tætte jule program, der vil vise hvem der har den bedste trup og det stærkeste mandskab. I dag er det hjemmeholdet vi mener har mest klasse i denne sæson, af de 2 valgte hold.

Augsburg – Mainz = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Augsburg kom super godt fra start med 2 sejre, bla over Dortmund, men er kommet lidt mere ned på jorden på det seneste. Men det er ingen skam at Tabe til Leipzig, som har haft en forrygende start på sæsonen.

Det var hjemme man tabte til Leipzig, men det var også hjemme man vandt over Dortmund. Dagens gæster har stort set ikke ret meget at skyde med og i dag vil Augsburg hente deres 2. hjemmesejr i sæsonen og kravle tilbage mod toppen af tabellen igen.

*

Mainz ligger i bunden af den tyske Bundesliga, hvilket er logisk nok eftersom de stadig har deres første point til gode. 5 kampe og 0 point, samt en score på 4-5 – fortæller om et hold der vil få det vanskeligt i denne sæson. Sæsonen er stadig ung, så ting kan ændres – men det skal snart til at ske.

Når man har 0 point har man naturligvis også en elendig udebane statistik. 2 kampe og en score på 1-7. Leipzig var den ene modstander – så fair nok, men den anden var Bielefeld der slog Mainz med hele 4-0. Så Mainz har ikke meget at byde ind med i denne periode og taber helt sikkert dette opgør.

Augsburg – Mainz = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top