Bonus

Lørdagens VM “Special Bonus” kamp…

Så begynder også de lidt mindre forudsigelige mandskaber at tørne sammen og her er begge hold bestemt nogle af dem der tilhører kategorien. Kroaterne er meget humør spillere og Nigeria er uforudsigelige hvis det først svinger.

Kroatien – Nigeria = X2 = Odds 2,20
Spillet hvor du får markedets bedste LIVEStream fra VM…

Kroatien er et meget alt eller intet hold og når vi går gennem holdets spillere, syntes vi ikke rigtigt at der er nok spillere der kan gøre en forskel. Så det skal være en hold præstation og ikke en stjerne parade der skal give dem succes.

Når vi ser på gruppen med både Argentina, Island og Nigeria – så er der ikke rigtigt noget der er givet på firhånd – ud over Argentina. Dem må man formode går videre. Men den sidste plads er helt åben i redaktionens øjne.

Derfor skal de have 3 point i dette opgør, men det tror vikke helt på at de får. Vi syntes ikke at de har det der skal til – ud over at de er bedre taktisk funderet end dagens modstandere – men så til gengæld ikke vant til at spille mod et afrikansk hold.

De er selvfølgelig et eller andet sted en smule favoritter, men det er første kamp og ingen vil tabe – og den manglende slutrunde erfaring i truppen, er ikke en fordel i en åbningskamp – foran hele verden.

*

Nigeria er et lidt utilregneligt mandskab, men har faktisk flere gode spillere fra flere af de bedste klubber i Europa. Taktisk er de også blevet langt bedre og har i optakts fasen blevet bedre og bedre.

Holdet laver stadig nogle taktiske fejl ind i mellem, men spillede flot 1-2 mod England og tabte med 0-1 til Tjekkiet, så de er ved at få skudt sig ind. Vi tror heller ikke de har samme nervøse tilgang til denne kamp som Kroatien.

De har alt at vinde og vil gøre alt for at gøre hjemlandet stolte og gå over den nationale historie. Selv om Kroatien bør vinde dette opgør, ser vi en kamp som sikkert ender remis – men hvor vi tror, at Nigeria kan gå hen og overraske.

Kroatien – Nigeria = X2 = Odds 2,20
Spillet hvor du får markedets bedste LIVEStream fra VM…

To Top