Frække

Lørdagens VM Frækkert på BettingNews…

Der er mange udfordringer omkring de enkelte landshold i denne Corona tid. Nogle kan ikke rejse hjem, da klubberne ikke vil have deres spiller i 10-14 dages karantæne. Det afhænger både af den liga man spiller i og de lande de enkelte landshold skal spille imod.

Norge – Tyrkiet = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du altid får dagens bedste Bonus…

Norge har både fået en ny træner, men også en ny stjerne i Bundesliga spillere Haaland. Han har virkelig fundet melodien i tyske Dortmund, hvor han hagler målene ind og har gjort det siden dag 1. Kan Ståle Solbakken finde de samme muligheder for ham på landsholdet, så skal han nok omme til at stråle også her.

Der skal til at starte en ny æra, efter Ståles ankomst og så dårlige er nordmændene da heller ikke. Hjemme på Ullevål Stadion har de vist fine takter før Ståles ankomst, hvor hold som Rumænien er slået og en remis mod Spanien. Vi tror på en ny god periode for nordmændene, der selvfølgelig skal have lidt tid til at udvikle sig. Men vi fornemmer at de starter i dag hjemme på Ullevål Stadion – efter sejren over Gibraltar.

*

Tyrkiet er faldet tilbage og er i UNL sammenhæng faldet ned i gruppe C. Flere af de gamle stjerner er stoppet, så der skal unge og nye kræfter til at tage over og tage ansvar. Men de er ikke fundet endnu eller er stærke nok. Så Tyrkiet er gået hen igen og blevet til et jævnt landshold, de fleste gode hold forventer at slå på eget græstæppe. Det er faktisk i den bagerste kæde man ikke har fået afstemt defensiven.

Der lukkes for mange mål ind. Tyrkerne forlader sjældent banen, hverken ude eller hjemme uden, at de har lukket 1 eller flere mål ind. I de seneste 7 kampe har tyrkerne lukket hele 15 mål ind – og når der lukkes 2 mål ind i snit, er det svært at vinde fodboldkampe. De fik faktisk en god oplevelse mod Holland, som de slog hjemme med 4-2, men her mener vi, at det var Holland der ikke levede op til sit niveau.

Norge – Tyrkiet = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du altid får dagens bedste Bonus…

To Top