Frække

Lørdagens VM “Frækkert” fra Rusland…

Så er vi nået til det næst sidste opgør ved denne sommers slutrunde i Rusland, hvor det er kampen om 3 og 4 pladsen der er i spil og vi skal bestemt ikke forvente andet end at begge mandskaber vil kæmpe for en sejr.

Belgien – England = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du får DIT indskud 3X tilbage at spile for…

Belgien deltog efter redaktionens mening i den moralske finale, da de spillede mod Frankrig og måtte se sig besejret. Belgien har spillet strålende offensiv fodbold og i aften er det sidste gang i en periode, vi kan nyde det.

For Belgien vil en 3. plads og metal være en fin afslutning som en af favoritterne og det er det vi tror på her på redaktionen. Belgien vil udstille englænderne med nogle af de kvaliteter vi synes de mangler og vinde med 2-0.

*

England har gjort det bedre end forventet af mange, men står i dag overfor et hold der ikke lige vil være deres kop the. Et fysisk, hurtigt og teknisk meget stærkt hold, vil blive en udfordring – igen og i dag er det den stærkeste del af den belgiske trup de møder.

De stillede også selv lidt reserve agtigt op men hvis de skal gøre sig forhåbninger om at ende som vinder, skal de stramme sig an, efter redaktionens vurdering.

Vi ser et engelsk hold der vil være på hælene i det meste af kampen og endnu mere end i deres første indbyrdes i gruppespillet. Bolden er rund, men vi holder på det belgiske mandskab selv om englænderne naturligvis vil bide fra sig.

Belgien – England = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du får DIT indskud 3X tilbage at spile for…

To Top