Frække

Lørdagens VM “Frækkert” fra panelet…

Vi er slet ikke færdige med de spændende kampe fra VMs Play-offs fase, hvor dette er et opgør mellem to mandskaber der langt fra har vist og udnyttet deres potential – men så er det nu eller aldrig.

Frankrig – Argentina = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du får dagens højeste VM Bonus…

Frankrig er lidt som tyskerne var førhen. Starter turneringer meget ustabilt og bygger så på hen ad vejen og får mere balance i spillet. Men indrømmet så har de faktisk skuffet en smule og virket usammenhængende.

Vi tror dog på, at det hold der vælges til denne knald-eller-fald kamp vil være både effektivt og kompetent. Vi vil sikkert også se der kommer noget mere fart på bolden end mod Danmark, for ellers står det skidt til.

Angriberne vil her få lidt mere plads end mod Danmark, da begge hold skal vinde og vi tror ikke på et taktisk fransk hold, men et fransk hold der går på banen for at vinde indenfor de 90. minutter.

*

Argentina og Messi har skuffet. Men når man har set kampene virker det lidt som om, at holdet afventer denne ene lille mand, med de store kvaliteter, gøre hele arbejdet – det er en umulig opgave for selv Messi.

Hvis de spillede mere som et hold, så ville de kunne lægge et helt andet pres over hele banen, men lige pt. er det bare Messi der skal lukkes ned og så virker argentinerne meget ordinære.

Argentina’s chance er at franskmændende tager for let på de mindre fysiske spiller og ikke tager sig i agt for de rappe fodskifter. Men mon ikke de franske spillere har den nødvendige erfarenhed i forhold til dette.

Vinder Argentina, er det fordi Messi igen har lavet en eller flere genistreger i kampen, men hvis han ikke funkler og holdet ikke spiller op til sit absolut bedste, har vi på redaktionen svært ved at se et vindende argentinsk mandskab.

Frankrig – Argentina = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du får dagens højeste VM Bonus…

To Top