Frække

Lørdagens VM “Frækkert” fra BN…

Vi har dog ikke glemt VM i Rusland i dag, hvor det valgte opgør netop indeholder det russiske mandskab der indtil nu nok har overrasket de fleste – ja selv det russiske folk og Putin – men bolden er jo rund og alt kan næsten lade sig gøre i fodbold.

Rusland – Kroatien = 2 = Odds 2,25
Spillet hvor du får dagens bedste Bonustilbud…

Rusland er kommet videre til 1/4 finalerne, hvilket vi på redaktionen gerne indrømmer at vi ikke havde set komme. Men med hiv og sving, en masse held og et hjemmepublikum der bakker op – så er fodbold så dejligt charmerende, at mange ting pludseligt kan lade sig gøre.

Vi tror dog på redaktionen, at det er slut med Jesus sandalerne og russerne ikke kan gå på vandet mere. I dag står de overfor en modstander, som bestemt kan byde dem op til dans.

Russerne fik nogle afgørende gule kort i 1/8 finalen og virkede utroligt trætte i slutningen af kampen, før overtiden var sat ind. Russerne er også det mandskab med det største løbepensum samlet som hold, så her er en del af forklaringen.

Selvfølgelig bliver de klar, men så mange dage er det trods alt heller ikke siden, at de måtte give sig til det sidste og det kommer til at koste lidt i dag, når vi når ind i 2. halvleg. I dag slutter festen med et flermåls nederlag.

*

Kroatien skuffede faktisk fælt mod Danmark, når de selv skal sige det, men her var det danske hold faktisk bedst i den sidste 1/3 af kampen – efter redaktionens opfattelse – men vi havde ikke lige heldet/skarpheden i den irriterende straffesparks konkurrence.

Vi er sikre på, at kroaterne virkelig fik et boost og når man kommer fra Balkan regionen, så ved vi på redaktionen hvor meget humør og selvtillid spiller ind – og den er bestemt ikke levet mindre efter sejren over Danmark.

Vi tror faktisk på, at kroaterne allerede kommer på måltavlen i første halvleg og herefter holder russerne stangen. I 2. halvleg hvor russerne er nød til at blotte sig, slår kroaterne de sidste søm i kisten og lukker kampen.

Rusland – Kroatien = 2 = Odds 2,25
Spillet hvor du får dagens bedste Bonustilbud…

To Top