Sikre

Søndagens VM “Sikre” fra Rusland…

Et opgør fra VM i Rusland som med høj sandsynlighed vil sende værtsnationen ud i mørket, selv om de faktisk har gjort det nogenlunde og sikkert bedre end mange russere ville have troet før VM slutrunden.

Spanien – Rusland =  1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får den bedste Sports LIVEStreaming…

Spanien skuffede fælt mod Marokko, men VAR og en opstilling der ikke var den stærkeste endte med et næsten nederlag, som blev forhindret i de døende minutter af kampen.

Spanien har vist at de er et stærkt kollektiv og vil på nuværende tidspunkt være spillet endnu mere sammen inden dette opgør, så det vil være et langt bedre spillende spansk mandskab vi kommer til at se og de vil vinde sikkert med et par mål.

*

Rusland står denne gang overfor den sværeste opgave under dette VM og da det er en Play-Offs kamp, forventer vi på BNs redaktion at russerne skal nyde de sidste 90 minutter af deres deltagelse ved dette VM i deres hjemland.

Det var tydeligt at se deres defensiv er let at optrævle, selv om de ellers har bygget holdet op omkring den. Men mod Uruguay, som vi mener lige er et niveau under Spanien, var det tydeligt at se at de har store problemer i den bagerste kæde.

Med den hastighed som Spanien kan og spiller med, vil det russiske forsvar blive vredet rundt indtil flere gange og så er det bare spørgsmålet om hvor mange af de chancer der opstår for Spanien som bliver udnyttet. Vi tror på 2 mål til Spanien.

Spanien – Rusland =  1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får den bedste Sports LIVEStreaming…

To Top