Nyhed

Lørdagens vilde “Special Bonus” fra Championship…

Endnu et engelske opgør og her er det landets næstbedste fodboldrække der lægger kamp til dagens anbefaling i kategorien “Special Bonus” – og her har vi fundet et godt odds på et rimeligt sikkert udfald.

Hull – Sheffield W. = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor der IKKE er aldersbegrænsning på spil…

Hull røg ud af FA Cup’en til Millwall, men her stillede man også noget alternativt op. Fokus er helt klart på Championship, hvor man har ramt en forrygende form.

Hull har ikke tabt en turneringskamp siden 24. november og siden da er kun 2 endt remis. Men der er også kommet 6 sejre på tavlen og det gør dem til det mest formstærke hold i denne periode.

De har scoret 11 mål i de seneste 3 hjemmekampe og kun lukket 2 ind. Vi kan kun se et udfald af dette opgør og det er en hjemmesejr. At Odds’et er SÅ højt glæder os bare rigtigt meget.

*

Sheffield W. er ikke dårlig, men bestemt heller ikke det modsatte. De har dog fået sat en prob i en ellers elendig form og går fra banen med point i lang flere kampe nu.

De har faktisk ikke tabt de seneste 4 og det er næsten en præstation i sig selv, med den form de havde. Men i dag skal de stå overfor en modstander, der er af en noget stærkere kaliber, end dem de har fået point imod – det tror vi ikke på sker i dag.

Hull – Sheffield W. = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor der IKKE er aldersbegrænsning på spil…

To Top