Nyhed

Lørdagens videns “Bonus” fra Experterne…

Dagens “Bonus” kan måske for nogen virke langt ude, men vi har trods alet en Expert i panelet, der trænede det ene af disse to hold, få år tilbage – og den interne viden har vist sig at være givtig.

Hillerød – Skovshoved = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får de bedste kundetilbud løbende…

Hillerød er oprykkere som også udeholdet fra Skovshoved er til denne sæson, men i Hillerød har man stort set den samme stamme som i Danmarksserien og det har vist sig at være langt fra nok.

De spillede remis 2-2 hos Bk. Frem i den første runde og så faktisk lovende ud i det opgør. Men det har måske mere været oprykkergejsten og et ringe spillende Frem mandskab, der har fået Hillerød til at se bedre ud, end de rent faktisk er.

For siden den første kamp, har de bare sejlet end af åen og ligger nu på en sikker bundplads med deres ene point og har så tabt med nr. næstsidst AB, så det er de to hold der ligger lige, man bl.a har sat point til. Det bliver en tung sæson.

*

Skovshoved er ikke et hold der kan lide at have bolden og har i flere sæsoner behersket omstillingsspillet og bruger meget fokus på det. Det er måske ikke det bedste på hjemmebanen, men på udebane er det et godt og farligt koncept, som giver flere point end de fleste hold får på udebane.

Og selv om holdet er oprykker, med enkelte gode nye og kompetente spillere i truppen, så har de bibeholdt evnen til at få point på udebane og dermed også spillestilen og omstillingerne.

De har vundet begge deres udekampe, med tilsammen 5-1, mod hhv. nr. 4 og 5 i rækken og i dag er det bundholdet de skal møde. Selvfølgelig skal kampen spilles, men med det interne kendskab vi har til Skovshoved holdet, har vi svært ved ikke at se endnu en komfortabel udesejr.

Hillerød – Skovshoved = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får de bedste kundetilbud løbende…

 

To Top