Sikre

Lørdagens valg af “Sikker” kamp…

Lørdagens første valg på BettingNews redaktion er hentet i England i den næstbedste liga som i daglig tale går under navnet Championship – en liga der betragtes som verdens absolut bedste sekundarække.

Sheffield Utd – Hull = 1 = Odds 1,75
Spillet hos den Nye Bookie med det Fede Velkomst Bonus…

Sheffield Utd er med helt fremme i den næstbedste engelske liga Championship og har efter en god start i den første 1/3 placeret sig på en 3. plads, med kun 2 point op til førerholdet.

De har spillet 7 kampe i denne sæson hjemme på Bramall Lane og kun 1 gang har de haft en dårlig dag, for de øvrige 6 er vundet overbevisende. Det følges så o på udebane, så det er et rigtigt godt hold.

Vi syntes faktisk på redaktionen, at Odds’et er en kende for højt sat på hjemmeholdet, for med tanke på gæsterne forfatning er vi overbeviste om, at odds’et falder i løbet af dagen.

*

Hull virker nærmest som om de vil i Guiness Book of Records, med den skadesliste de kan fremvise i denne periode. Hele 7 spillere er helt sikkert ude til kampen og de 5 af dem ville med garanti havde startet inde hvis de var klar til kamp.

Og det kan ikke undgå at påvirke en trup og det er da også tydeligt at se, at de seneste kampe har været ramt af denne udfordring og de næstbedste spillere ikke har niveauet.

Vi kan slet ikke hvordan Hull skulle kunne hamle op med et så formstærkt hold, med de skadesproblemer de står overfor. Og da Hull i forvejen kun har vundet 1 opgør på udebane, så er det ikke der de har deres styrke. Sikkert 1-tal.

Sheffield Utd – Hull = 1 = Odds 1,75
Spillet hos den Nye Bookie med det Fede Velkomst Bonus…

To Top