Bonus

Lørdagens tyske “Special Bonus” på BN…

Vi er som overskriften antyder hoppet ned i den tyske Bundesliga og fundet et opgør, hvor der er dansk repræsentation på hjemmeholdet, i en kamp mellem to hold som har klaret sig helt forskelligt i denne sæson.

RB Leipzig – Hamburger SV = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får kr. 2.000,- i Startbonus som Ny kunde…

RB Leipzig havde en super sæson i fjor, hvor blandt andet Yusuf Poulsen havde en stor andel i succesen. Men det er sjældent at oprykkerhold kan holde linen stram over 2 sæsoner og den udfordring har været den samme for Leipzig.

Men efter en skidt start har de igen fået form på spillet og får igen mange point på tavlen. På udebane har de ikke helt den samme styrke som i fjor, men hjemme på Red Bull Arena i Leipzig, er de stadig næsten umulige at slå.

Kun Hertha Berlin har formået at hente en sejr på Red Bull Arena i denne sæson, ellers står den på 6 sejre og 2 gange remis. Scoren på 20-11 efter 9 kampe er også den næstbedste i Bundesligaen, kun overgået af Bayern.

*

Hamburger SV er inde i en krise, kan man roligt sige og der er ingen indikationer på, at der er sket forbedringer eller udvikling i en positiv retning for holdet. Kun 2 sejre i deres seneste 13 kampe!

De 4 seneste har alle været nederlag og man begynder at nærme sig bundplaceringen med hastige skridt efter, at FC Köln er kommet godt i gang igen. Det er især på scorings fronten der er mangler, med kun 15 scoringer i 19 kampe. Vi tror ikke på gæsterne fra Hamborg i dag.

RB Leipzig – Hamburger SV = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får kr. 2.000,- i Startbonus som Ny kunde…

To Top