Nyhed

Lørdagens tyske “Special Bonus” fra Bundesligaen…

Det er ikke så tit vi har taget kampe fra Bundesligaen, da Odds’et oftest plejer at være ligegyldigt lavt eller med lav værdi. Det synes vi bestemt ikke dagens valg er, i forhold til vinderchancen – som vi anser som sten sikker.

Augsburg – Frankfurt = X2 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID og aldersbegrænsning…

Augsburg har fået en meget middelmådig start på Bundesliga sæsonen og ligger da også i midten med 13 point efter 11 kampe. Det hele kan sagtens nå at vende, men det er bare svært at se hvor det skal komme fra.

Augsburg har ikke haft sønderligt med skader, så det kan ikke bruges som undskyldning. Spillet har bare ikke fungeret og holdet består ikke af nok kvalitative spillere, til mere end en midterplacering.

Det er kun blevet til en sejr i de seneste 5 hjemmekampe, fulgt op af 3 gange remis. Så der er kommet 6 point på kontoen, men det er heller ikke mange ud af 15 mulige. Vi tror på, at de får sæsonens 2 nederlag hjemme foran egne fans i dag.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Frankfurt så noget slidt ud efter de 5 første runder, hvor der kun var opnået en sejr og en enkelt remis. Men i de seneste 9 kampe er kun et enkelt endt remis og her er medregnet Europa League.

Så Frankfurt har mange jern i ilden i denne periode, men har også fået sat et godt koncept sammen, der virker for spillerne og på banen. De seneste 3 udekampe har alle givet point og det er blevet til 7 af slagsen.

Frankfurt er det 3. bedste mandskab på udebane i denne sæson og det skyldes der evne til at score i modstandernes ende. Frankfurt er 3. mest scorende hold, med 26 træffere efter 11 kampe. De 10 af dem er kommet på fremmed græs. Vi tror på flere mål og alle 3 point til Frankfurt i dette opgør.

Augsburg – Frankfurt = X2 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID og aldersbegrænsning…

To Top