Nyhed

Lørdagens tyske Sikre Bundesliga valg på BN…

Det er ikke mesterskabet disse 2 mandskaber spiller om, for det foregår i den anden ende af rækken. Her er der helt andre nerver på før kampen, som kan være skæbnesvangert for det ene hold.

Schalke 04 – Stuttgart = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Schalke 04 fik reddet bagdelen i sidste øjeblik, for det så på et tidspunkt ud som om, at Bundesligaen var fortid. Men de seneste 3 kampe har vindt lidt op og ned på tingene og hevet dem fri af bundstriden.

Det betyder også at formen har været stigende – eller minimum mere stabil. Man vandt endda over Dortmund for nogle runder siden – så vi er overbeviste om, at Shalke 04 slutter sæsonen af med manér foran egne fans.

*

Stuttgart skal ud i endnu et par kampe efter dette opgør, da de er det bedste placerede hold under stregen, der lige får en chance mere mod et af oprykningskandidaterne fra 2. Bundesliga.

Så formen, som ikke er speciel god, skal holdes ved lige. Hjemme er Stuttgart faktisk helt OK. Det er på udebane at det virklig sejler. 1 sejr og samlet 5 point på fremmed græs, efter 16 udekampe taler sig eget tydelige sprog.

Schalke 04 – Stuttgart = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top