Sats

Lørdagens tyske “Sats” på redaktionen…

Dagens sidste anbefaling er dagens “Sats”, som vi har hentet i den tyske Bundesliga i en kamp mellem to hold, som begge har vist en lidt ustabil periode på det sidste – men vi mener nu alligevel at vi har fundet en vinder. 

B.M. Gladbach – Schalke 04 = 1 = Odds 2,05
Spillet hos den Nye Bookie hvor DIN Bonus stadig ligger og venter…

B.M. Gladbach er med fremme i tabellen efter en noget blød start – men har fået fat i en god form og er sørme også begyndt at vinde på udebane. Men i dag er det hjemme på Borussia-Park, hvor de er historisk stærke.

De har haft 2 dårlige dage hjemme på Borussia-Park i denne sæson, med 2 nederlag til følge. Men de har så tilgengæld senest slået selveste Bayern München hjemme  og før dem andre gode hold.

Så ingen tvivl om, at når de spiller foran egne fans på Borussia-Park er de en tand stærkere end de fleste hold og vi vurderer  på redaktionen, at det er nok til at kyse gæsterne fra Schalke 04.

*

Schalke 04  er meget ustabile i deres præstationer og har endnu ikke fået sammensat en længere række af sejre. 2 i træk er det de har præsteret indtil nu, krydret med flere gange remis og nederlag.

De er dog med helt fremme i ligaen og ligger på pladsen foran dagens hjemmehold. På udebane har de ikke rigtigt mødt de gode hold endnu, så det er blevet til 3 sejre og 2 nederlag.

Senest spillede man remis mod Dortmund ude og de er væsentligt svagere hjemme end B.M. Gladbach. Så vi giver hjemmeholdet tiltroen og et spil på dem som vindere efter de 90. minutter.

B.M. Gladbach – Schalke 04 = 1 = Odds 2,05
Spillet hos den Nye Bookie hvor DIN Bonus stadig ligger og venter…

To Top