Frække

Lørdagens tyske “Frækkert” på BN

Dagens “Frækkert” er hentet i den tyske Bundesliga, hvor vi har valgt en kamp med et særligt kraftigt dansk islæt, hvor hjemmeholdet har en dansker på holdet, som også optræder på det danske landshold.

W. Bremen – Mainz = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du for din indsats 3x tilbage som Bonus…

W. Bremen med danske Delaney fik en skidt start i Bundesligaen, men er begyndt at bide fra sig og vise tænder og formen er stille og roligt stigende. I stedet for at spille remis er de begyndt at vinde deres opgør.

De 2 seneste kampe hjemme på Weserstadion er begge vundet mod hold som har samme niveau, som dagens gæster fra Mainz. Men tager man også udekampene med, så er det kun 1 nederlag i de seneste 5 kampe. Så Bremen er på vej væk fra bunden.

*

Mainz er og forbliver et bundhold efter denne kamp. Mainz skal hele 5 runder tilbage for, at finde deres seneste sejr og det var hjemme mod elendige FC Köln. I de 4 efterfølgende er det kun blevet til 1 point og en score på 4-9.

Med 0 sejre på udebane har vi svært ved at se et Mainz mandskab skulle vinde og med et støt stigende form hos hjemmeholdet, ser vi også kun et udfald af dette opgør, nemlig en hjemmesejr på Weserstadion  til Bremen.

W. Bremen – Mainz = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du for din indsats 3x tilbage som Bonus…

To Top