Frække

Lørdagens tyske “Frækkert” fra Bundesligaen…

Vi er på redaktionen ikke helt klar over hvorfor odds’et i dette tyske opgør er så højt på hjemmeholdet som vindere, da vi syntes at det er det mest oplagte udfald af den kamp. Vi snupper gaven og siger TAK.

Schalke 04 – Hoffenheim = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil, selv om du der kunde…

Schalke 04 er ikke i den bedste form, men i dag spilles kampen hjemme på Veltins Arena i Gelsenkirchen, og her plejer de ikke at give ved dørene. Kun Bayern og Bremen har hentet sejre her i sæsonen ellers har det stort set sejre.

Så selv om formen ikke skriger til himmels, så leverer de altid varen hjemme på Veltins Arena og det har vi bestemt også en forventning om, vil ske i dagens opgør samme sted. De har vundet alle møder her siden 2013.

*

Hoffenheim er også i en elendig forfatning i denne periode, selv om et i starten så rigtigt sjovt ud for klubbens fans og tilhængere. Men det er meget lang tid siden, at de har haft noget at glæde sig over.

2 sejre på fremmed græs er det blevet til og det var bl.a mod elendige FC Köln, da de var i virkelig ringe form. Den anden var mod Mainz, som heller ikke kan prale af en særlig stor styrke i denne sæson.

Havde det været i Hoffenheim at kampen skulle afvikles, ville vi sikkert have givet mere tiltro til hjemmeholdet, men da kampen skal spilles på Veltins Arena, har vi absolut ingen tiltro til Hoffenheim.

Schalke 04 – Hoffenheim = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil, selv om du der kunde…

To Top