Bonus

Lørdagens tyske Bonus valg på BN…

Lørdagens 2. anbefaling er dagens Bonus kamp, som er hentet i den bedste tyske række Bundesligaen. Her er vores favoritter dagens gæster, som har en af de bedre danske landsholds spillere med i truppen og i de fleste kampe.

Frankfurt – RB Leipzig = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Frankfurt kan ikke rigtigt få en sammenhæng i tingene i den seneste periode og man skal efterhånden se et stykke tilbage for, at finde den seneste sejr både hjemme og ude. Faktisk ikke siden den 3. september er det lykkedes at hente alle 3 point.

Det er især på udebane at den er helt gal, så det hjælper en del i dag, hvor det er hjemme på  Deutsche Bank Park i Frankfurt, at kampen spilles. Men vi mener bare, at det gør at nederlaget bliver mindre – for taber gør frankfurterne helt sikkert.

*

RB Leipzig stormer der ud af of har kun tabt en kamp i denne sæson, indtil videre. Det var på udebane hos Gladbach. Så det er blevet til 16 point ud af 21 mulige og har placeret RB Leipzig på en umiddelbar 2. plads.

Defensiven er blandt rækkens bedste og der er da også kun lukket 4 mål ind i de 7 første runder. 2 af dem er kommet på udebane, så også her fungerer defensiven. Vi ser en sikker sejr, men den bliver nok kun på 1 enkelt eller 2 mål. Men en udesejr kommer der helt sikkert.

Frankfurt – RB Leipzig = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top