Frække

Lørdagens tyske Bonus på BettingNews…

Vi har også taget et kig på den tyske Bundesliga, hvor vi faldt over et godt opgør, hvor der både er formforskel og en hulens masse skader hos dagens gæster. Vi lugter en sikker hjemmesejr til et godt spillende mandskab pt.

U. Berlin – Augsburg = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens højeste Bonus…

U. Berlin har fået en glimrende start og det ser ud til at de nytilkommende spillere er faldet godt til allerede. R. Berlin har fået 5 point efter 3 kampe og er med 2 gange remis og en sejr stadig ubesejrede. Topholdet Leverkusen spillede de remis mod hjemme og det samme skete i 2. runde ude mod Hoffenheim, Derefter satte de B.M. Gladbach på plads i 3. runde hjemme med en sejr. Så det har været en god og stabil start for U. Berlin.

I dag er de igen hjemme på det gamle stadion An der Alten Försterei, som klart er deres favoritbane. Her har de ikke tabt de seneste 11 kampe, inkl. træningskampe. De har spillet 4 gange mod dagens gæster hjemme på An der Alten Försterei og kun tabt en gang. Vi anser det som usandsynligt at de taber i dag og er ret overbeviste om, at de vinder.

*

Augsburg stiller op med et noget forkrampet mandskab, da der mangler 8 spillere der alle kunne være startet inden. Selv om det er en Bundesligatrup, så er 8 spillere rigtigt mange, så manageren skal her ud på lidt af et arbejde. Flere af de skadede spillere er bærende på holdet, så det er en klar svækkelse af holdet i denne periode. Starten af sæsonen er i forvejen gået lidt af fløjten, bl.a grundet skader.

De første 3 runder har givet 1 point og en score på 1-8. Det fortæller en hel del om hvor savnede flere af de defensive skadede spillere egentlig er. Augsburg har normalt ikke for vane at lukke så mange mål ind, men sådan har det ikke været indtil videre. Det har dog været hjemme de har lukket 2 x 4 mål ind, da de spillede remis (0-0) i Frankfurt, der også har fået en elendig start. Vi tror at Augsburg taber med mindst 2 mål.

U. Berlin – Augsburg = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens højeste Bonus…

To Top