Bonus

Lørdagens svenske “Special Bonus”…

Nu kun 5 dage til eventyret starter og 7 dage til, at Danmark skal i ilden for første gang under denne sommers VM i Rusland. Utålmodigheden begynder at sprede sig på redaktionen og det er sikkert ikke det eneste sted.

Vores svenske naboer deltager også og det er fra dette broderland vi har hentet dagens “Special Bonus”, i den række der går under navet SuperEttan, som er den næstbedste række.

Halmstad – IK Frej = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet til at spille for…

Halmstad måtte lide den tort at rykke ud fra den bedste svenske række i fjord og skal derfor nu kæmpe sig tilbage via en af de to placeringer der giver direkte oprykning.

En sejr vil bringe dem op på en 2. plads, á point med Örgryte og kun med 1 point op til topholdet Falkenbergs. Turneringen er stadig ung i Sverige og Halmstad har kun spillet 4 kampe hjemme.

Den første blev tabt, men det var vist mere fordi man ikke var helt klar mentalt. Siden spillede man remis mod topholdet og de 2 efterfølgende blev begge vundet til rent mål. Så formen er ved at komme helt på plads.

*

IK Frej har aldrig vundet på Örjans Vall i Halmstad og det vurderer vi på redaktionen heller ikke kommer til at ske i dag. IK Frej ligger næstsidst med kun 8 point efter 10 runder. Men der er en årsag.

Den ligger på udebane, hvor man ikke har hentet et eneste point i de 4 første runder. Scoreren hedder dog kun 3-8, men den vil helt sikkert ændre sig en del efter dette opgør i den forkerte retning. Vi har ingen tiltro til IK frej.

Halmstad – IK Frej = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet til at spille for…

To Top