Nyhed

Lørdagens svenske Special Bonus på BN…

I sverige er de kun nået lidt over halvvejs i turneringen og her er der masser af nerve og underholdning i hver eneste kamp. Men de har jo også valgt at spille vinter-vinter turneringer, grundet det koldere klima i vinterhalvåret.

IK Frej – Dalkurd = X2 = Odds 1,55
Spillet hvor du kan oprette flere konti med PayPal og få flere X Bonus…

IK Frej er inde i en rimelig ustabil periode, som kun har kastet 5 point af sig i lige så mange kampe – i den seneste periode. Så det er langt fra en formstærkt mandskab der stiller til start foran egne fans.

Men selvom de har hentet 6 point hjemme, efter 5 kampe, så er de 3 af dem endt remis. Ude er det mere enten eller. Så der er ikke så meget form over hjemmeholdet, der virker til at have svært ved at finde sit leje.

*

Dalkurd er et af de mest formstærke hold, med 10 point i de seneste 5 kampe. Kun 1 kamp er tabt og det var mod et af topholdene. Men det nederlag ligger hele 4 kampe tilbage, så formkurven er støt stigende.

Dalkurd har et godt tag på hjemmeholdet, som de har vundet over de seneste 3 gange de har mødtes indbyrdes. Dalkurd har scoret mere end 1 mål i alle kampene og er også kommet igang i år på den konto.

Vi tror absolut mest på gæsterne, men giver alligevel hjemmeholdet en mulighed for at fedte sig hjemme med en remis – til et ganske udemærket odds.

IK Frej – Dalkurd = X2 = Odds 1,55
Spillet hvor du kan oprette flere konti med PayPal og få flere X Bonus…

To Top