Nyhed

Lørdagens Super “Special Bonus” på BN…

Dagens 2. anbefaling er hentet i den bedste franske række Ligue 1, hvor valget er faldet melle 2 hold der er kommet helt forskelligt fra land, her i starten af den franske fodboldsæson.

Strasbourg – Nantes = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet til at spille for…

Strasbourg har fået en godkendt start på sæsonen og ligger lige over midten, med kun 1 nederlag indtil videre. De slog Bordeaux på udebane, men har også tabt til Lyon på udebane, hvilket godt kan accepteres.

Hjemme på Stade de la Meinau er det ganske habile og hentede da også 1-1 mod St. Etienne, efter at have været foran. De er rigtig besværlige foran egne fans for de gode hold og de øvrige plejer de at vinde over, som dagens mandskab.

*

Nantes har hentet 1 point hjemme mod Caen og har en stram score på 2-6. Nantes har aldrig været et godt udehold og har da heller ikke fået noget med hjem i deres første forsøg. Det ene point hentede de hjemme i sidste runde.

Strasbourg har kun mødt stærke hold og Nantes har mødt 2 ringe og Monaco. Monaco tabte de til hjemme med 1-3 og Monaco er faktisk ikke så gode lige pt. Vi tror derfor på ingen måde på gæsterne fra Nantes.

Strasbourg – Nantes = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet til at spille for…

To Top