Nyhed

Lørdagens Super Sikre Bonus fra NordicBet ligaen…

Vi har taget et kig på et opgør i toppen af den næst bedste danske række NordicBet ligaen, som også går under navnet 1. Division. Her kan hjemmeholdet tage et skridt i den rigtige retning og skabe afstand til en af de nærmeste rivaler, med en sejr.

Vejle – Kolding = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Vejle ligner et mandskab der kommer tilbage til Superligaen i næste sæson. Selvom de rykkede ned, så har de – efter en haltende start – fået puttet en masse stabilitet ind i spillet og resultaterne.

Det skal da også siges, at de stadig har et Superliga set-up og det bør alt andet lige være en fordel, i forhold til mange andre klubber i rækken. I dag er de så også hjemme og det er bestemt ingen bagdel. 

7 kampe og 5 sejre. De skulle lige bruge de første runder til at sunde sig ovenpå nedrykningen, men siden er det stort set kun gået en vej og det er fremad. Vi skal helt tilbage til august for at finde det seneste nederlag i turneringen. Sikker hjemmesejr til et OK odds.

*

Kolding er helt klart også godt med og ligger 1 point og 2 placeringer efter hjemmeholdet. Kolding har scoret en smule flere mål, men har til gengæld lukket 9 mål flere ind end hjemmeholdet.

Så det er i den bagerste kæde de skal holde tungen lige i munden i dag, hvis de skal have point med hjemme. Men udebanen har være lidt så-som-så indtil videre. 6 kampe er spillet ude og her er det fordelt med 3 sejre og 3 nederlag. Det 4. nederlag kommer i dag.

Vejle – Kolding = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top