Nyhed

Lørdagens Super Frækkert fra Premier League…

Dagens Frækkert er helt klart nok ikke hvad de fleste spiller som udfald, men vi har en god fidus til, at der bliver afgjort nogle ting i denne weekend. Og her er det mesterskabet vi taler om.

Newcastle – Liverpool = 1X = Odds 3,20
Spillet hvor du får højeste Odds på dette udfald…

Newcastle kan godt være tilfredse med denne sæson i Premier League, selv om en 13 plads ikke er noget at prale med. Men Premier League er en svær størrelse og det er her de mange penge ligger.

Det er sidste kamp hjemme foran egne fans og formen er faktisk godkendt i denne periode. Selv om det ikke har været tophold de har mødt, har de hentet point i de seneste 3 kampe – 7 af slagsen.

Vi har en fidus til, at de slutter godt af og får mindst det ene point i dette opgør. De senesete 4 gange Liverpool har gæstet Newcastle, har de ikke vundet – men tabt 2 gange.

*

Liverpool fik så hatten passede, men det var ikke fordi de spillede dårligt. Det var nu mere fordi Messi fik bolden og så gik det stærkt. Man kan godt forstå hvis der er mange Liverpool fans, der føler ramt af uretfærdighed.

Men der er ikke noget der hedder retfærdighed i fodbold. Det er det hold der scorer flest mål der vinder. Det har nok taget en del på selvtilliden og den slidtage holdet har været igennem, vil også vise sig mentalt.

Det er ikke slut i CL, men det er tæt på. Men Klopp giver med garanti ikke op. Så hvor lægges fokus. Mesterskabet er vigtigt så derfor spares der sikkert ikke spillere. Men har de spillere der sættes på banen den rette fokus og er de mentalt i Premier League!

Vi tror at de vil spille en god kamp, men at luften vil være gået en smule af ballonen. Den mentale del vil også sænke niveauet en smule, efter redaktionens optik – så derfor vil en remis ikke overraske os på redaktionen.

Newcastle – Liverpool = 1X = Odds 3,20
Spillet hvor du får højeste Odds på dette udfald…

To Top