Frække

Lørdagens Super “Frække” anbefaling…

Vi har fundet denne perle i den engelske League One hvor vi mener, at Bookmakerne enten har taget svampe eller bare er i rigtig gavehumør. For vi er langt fra enige i hvem der er favorit i dette opgør.

Plymouth – Wigan = BHS = Odds 2,00
Spillet hos den Nye Bookie med den Store StartBonus…

Plymouth er blandt de hold der er i den absolut bedste form i denne periode. Man kan sige, at det var også nødvendigt, for starten var virkelig elendig og håbløs.

Men i november måned ramte man formlen og siden slutningen af denne måned, har man ikke tabt et eneste opgør – heller ikke i det tætte juleprogram. Det betyder, at man er rykket fra en bundplacering op midt i rækken.

Fortsætter den gode trend, så er det faktisk slet ikke umuligt at den kan ende på en af de sjove pladser. I dag er de hjemme på Home Park, hvor de har gjort rent borde de seneste 5 hjemmekampe. Vi tror heller ikke på et nederlag i dag.

*

Wigan er i lige så god form som hjemmeholdet, men de ligger til forskel fra Plymouth, med i toppen på en umiddelbar førsteplads. Som rækkens næstbedste udehold, kan nogle måske undre sig over, at vi har taget denne anbefaling.

Men vi ser ikke på placeringen, men på formen og de 2 mandskabers besætninger i denne periode. Ligeledes har Wigan spillet en del kampe remis i den senere tid og med de to holds form in mente, tror vi at X det er det mest sandsynlige tegn her.

Skal vi pege på en vinder mener vi, at hjemmeholdet er den bedste kandidat. Vi er slet ikke i tvivl om, at begge hold scorer i dette opgør, så valget har ikke været så svært at tage.

Plymouth – Wigan = BHS = Odds 2,00
Spillet hos den Nye Bookie med den Store StartBonus…

 

To Top