Nyhed

Lørdagens Super Bonus fra Premiere League…

Det er lørdag og så er der også tradition for, at vi ser på den bedste engelske række Premier League – på nær når der lige er landsholds pauser. Og i dag mener vi, at Bookmakerne har røget Hash eller taget andre euforiserende stoffer – for odds’et på vores “Sikre” favorit er vildt højt.

Brighton – West Ham = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor der IKKE er alders begrænsning med PayPal…

Brighton havde en rigtig god sæson i fjord og vi er på redaktionen af den klare opfattelse, at det ikke stoppede der. Med flere gode indkøb og kun en enkelt vigtig spiller mistet – så har vi et endnu bedre mandskab end i fjor.

De lagde da også ud i første runde af denne sæsons Premier League med en sejr – endda på udebane. Det var i Watford og det er et hold der godt ved hvordan man spiller bold.

Så en rigtig god start og optaktsperiode – lagt sammen med, at de spiller hjemme foran egne fans i dag – kan kun give en sejr. Vi tør faktisk godt sige, at den blive overbevisende.

*

West Ham tabte i deres første opgør med 2-5. Men fair nok, for det var til City. Men det “piller” alligevel lidt ved selvtilliden på et hold, med et så stort et nederlag. Optaktsfasen har heller ikke været prangende – så formen har ikke indfundet sig endnu.

West Ham har det heller ikke så godt med Brighton. Deres seneste sejr ligger tilbage i 12 – herefter har de tabt 3 ud af 4 gange og spillet 1 remis. Så det er på papiret ikke en ønskemodstander.

Turneringen er stadig ung, men vi tror faktisk ikke så meget på West Ham i denne sæson, da de ikke har handlet tilstrækkeligt ind, i forhold hvad de har afgivet. Og idag tror vi slet ikke på dem, når de spiller på udebane mod et stærkt spillende hjemmehold.

Brighton – West Ham = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor der IKKE er alders begrænsning med PayPal…

To Top