Nyhed

Lørdagens Super “Bonus” fra panelet…

Nu er vi begyndt at opleve plusgrader i Danmark i dagtimerne, så det begynder så småt at gå den rigtige vej – men vi er dog stadig et stykke efter Spanien, som oplever tocifrede varmegrader på de bedste dage. Det er La Liga 2 vi her har fat i.

Cadiz – Sevilla B = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil, selvom du er kunde…

Cadiz har haft en lidt ujævn sæson, men er alligevel oppe på en 4. plads i La Liga 2, med kun 3 point op til 2. pladsen, der giver direkte oprykning til den bedste spanske liga.

Ude mangler de stadig en del, men hjemme er de stort set umulige at vinde over. Det er da også kun sket i et tilfælde i sæsonen, så her kan man stort set altid regne med dem at de ikke taber.

Både motivation og form, samt hjemmebanefordelen – må i dette tilfælde siges, at have en meget stor betydning, med tanke på gæsternes evner, formåen og form.

*

Sevilla B er færdige i La Liga 2 og ligger isoleret i bunden, sammen med Lorca FC. Sevilla B har hentet 16 point i deres første 29 kampe og skulle de fordoble dette pointtal, vil de stadig mangle 1 point i at nå over stregen – så det er slut.

De har godt nok vundet 1 opgør på fremmed græs, men det er der stort set ingen der kan huske mere. 2-12 hedder scoren i deres seneste 6 udekampe, så de lukker i snit et par mål ind – og det sker helt sikkert også i dag.

Cadiz – Sevilla B = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil, selvom du er kunde…

To Top